Намери нови приятели, Форум приятели, форум запознанства, форум любов и секс, форум религия и мистика, форум анимета и манги, форум пиърсинг и татуировки, форум приятелство, форум яки тестове, форум тестове, Форум музика, форум БългарияФорум статии и отговориОпиати и проблеми
Група: Aдминистратори
Присъединил се на: 2-July 07
Потребител номер.: 1
Любим филм/сериал: "Градски легенди"
Девиз: "Живея, за да обичам себе си!"
Разбрах за форума от: Потребител
Във форума съм, защото: Търся приятели
Търсите ли приятели от форума: Да, разбира се
Настроение за деня: Разбиха ми сърцето
Мога да: обичам хората до болка
Вярвам в: Бог, понякога и в себе си
Разочаровам се от: злобните и завистливи хора
Съжалявам за: това че нямам приятели
Ако искам: мога да постигна много!
Status: Offline
Какво трябва да знаем за махмурлука?
Думата “махмурлук” влиза в употреба в зората на двайсети век, внесена от Америка (като всяка държава си има своята версия, естествено). Независимо от езика, думата се е превърнала в общоприето название на неразположението, причинено от прекаляване с алкохола. Физическите симптоми включват главоболие, гадене, жажда, умора и световъртеж, плюс повишена чувствителност към светлината и звуците, кръвясали очи, болки в мускулите, повръщане и смущения в съня. Наблюдава се повишено кръвно налягане и ускорен пулс, съпроводен с треперене на крайниците и силно потене. Психологичните симптоми включват замаяност, усещането, че стаята се върти, и емоционални разстройства, по-специално потиснатост, тревожност и раздразнителност. Тези признаци са универсални и засягат еднакво и двата пола. За щастие не винаги се наблюдават вкупом, когато прекалите с алкохола, а интензивността им обикновено се проявява частично според количеството и вида на погълнатите напитки.
Погледнато по-сериозно, читателите трябва да знаят, че алкохолът е най-силният легален наркотик. И немалко пиячи преминават от дружеските почерпки към физическото заболяване алкохолизъм. За съжаление статистиката сочи, че 92 % от мъжете и 86 % от жените пият алкохол. Последствията от това могат да бъдат много неприятни, особено за хора, които имат здравословни проблеми (например с бъбреците, черния дроб, сърцето, стомаха и прочие), както и за младежи, чиито организъм все още е твърде млад (да кажем тийнейджъри).
--------------------
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори и на утрешния ден!!
Докато Погледнеш Назад,Вече Всичко Е Отминало...Докато Направиш Първата Крачка,Вече Е Време За Последната...Докато Се Научиш Да Обичаш,Любовта Вече Си Е Отишла...[!]
Група: Потребители
Присъединил се на: 28-September 08
Потребител номер.: 1.973
Във форума съм, защото: E забавно
Търсите ли приятели от форума: Да, разбира се
Настроение за деня: Яко party
Вярвам в: Господ
Разочаровам се от: Лъжите....
Съжалявам за: Нищо..!
Ако искам: Мога да постигна много ;)
Да ! Съгласен съм . Алкохолът е най-големият наркотик !
Група: Мис форум
Присъединил се на: 9-February 09
Потребител номер.: 2.324
Любим филм/сериал: Rich Kids & Twilight
Девиз: Ще имам всичко, което пожелая ! (мое си е, не съм го виждала)
Във форума съм, защото: Така ми харесва
Търсите ли приятели от форума: Нека да остане тайна
Настроение за деня: Яко party
Мога да: постигна всичко!
Вярвам в: себе си!
На мене пък алкохола не ми действа като наркотик.. има много хора, които са пристрастени към него, но аз лично не обичам да пия
--------------------
ClosE y0ur eYes to SEE..
Най-страшното е да обичаш, а да не те обичат. Да чакаш, а никой да не идва. Да има какво да кажеш, но да няма на кого!
Група: ВИП
Присъединил се на: 24-August 09
Потребител номер.: 2.637
Любим филм/сериал: Drag me to hell
Любима песен: LP - Breaking the habit
Любим изпълнител/група: Linkin Park
Девиз: За мерси не ме търси !
Във форума съм, защото: E забавно
Търсите ли приятели от форума: Няма да откажа приятелство
Настроение за деня: Раздавам целувки
Мога да: мързелувам
Вярвам в: чувствата си
Разочаровам се от: родителите си
Съжалявам за: нищо
пия алкохол .... но рядко и не съм пристрастена
--------------------
I'm SexY i'M hOt bUt EvErYthInG yOu aRe nOt ! Hahaha !!!!
Форум за истинските приятели! Всички права запазени! Взаимствани са материали от други сайтове! Всеки носи сам отговорност за публикуван материал/статия. Разпространяването на статии и други материали е разрешено само след поставянето на хипервръзка към http://friend.ipbfree.com
Пиши на главен администратор stop_nasilie@mail.bg За реклама Как да пишем правилно във форума