Намери нови приятели, Форум приятели, форум запознанства, форум любов и секс, форум религия и мистика, форум анимета и манги, форум пиърсинг и татуировки, форум приятелство, форум яки тестове, форум тестове, Форум музика, форум БългарияФорум въпроси и отговориПриятелство
Група: Потребители
Присъединил се на: 20-July 07
Потребител номер.: 191
Любим филм/сериал: ефектът на пеперудата и 9 рота
Любима песен: lenny kravitz-i elong to you
Любим изпълнител/група: Нямам
Девиз: ако животът ти поднесе лимон направи си лимонада
Разбрах за форума от: Потребител
Във форума съм, защото: E забавно
Търсите ли приятели от форума: Няма да откажа приятелство
Настроение за деня: Раздавам целувки
Вярвам в: възможностите си..
Разочаровам се от: простащината
Съжалявам за: това,че се доверявам на чувствата си,вместо на разума си..така винаги съжелявам за резултата
Ако искам: успявам
Status: Offline
Сега се заговорих с братовчед ми какви простотии сме правили като малки,а и не чак толкова малки и реших да пусна една такава темичка..Та кое е най-абсурдното нещо през живота си,което сте правили?
Редактирано от [ Jerry ] на Jan 16 2009, 04:53 PM
--------------------
forever trust in who you are and nothing else matter. StellaA.aha.bg
Група: ВИП
Присъединил се на: 3-July 07
Потребител номер.: 75
Търсите ли приятели от форума: Да, разбира се
преди 1 месец скочих от 10 метрова кула тва по скоро е екстремно ама пак важи иначе като малък скачал съм от покриви на сгради пропадал съм в дълбоки дупки с лед хвърлял съм пиратки в даскало и всякакви ей такива
Присъединил се на: 4-July 07
Потребител номер.: 98
Любим филм/сериал: Step up 2, Титаник, Rich kids, Haven, ВнП...
Любима песен: Darren Hayes - Insatiable & Celine Dion - My heart will go on
Любим изпълнител/група: Avril Lavigne, Райна, LP ...
Девиз: Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Настроение за деня: Незнам къде съм
Мога да: дишам : )
Миии не се сещам през целия си живот кое е най щурото, ама наскоро кат бях ан село няяше ко да прайм и някой беше фърлил развалени краставици на улицата и ний хоихме ги обираме и се целихме
еми много неща: -пали съм огън в един строеж в подземията и си заминах без да го изгася, а не беше малък -играле сме си целейки се със стъклени шишета и павета -играли сме си в един приятел - целейки се с ножови и малка брадвичка -палехме огън зад тоха и хвърляхме от строежите дет обирахме от силикон и спрейове опаковки - при което се получаваше доста голям гърмеж -гърмял съм си с минибодигард - с капса на 20-30 см от лицето - след което ходех една седмици изприщен.
Присъединил се на: 20-July 07
Потребител номер.: 191
Любим филм/сериал: ефектът на пеперудата и 9 рота
Любима песен: lenny kravitz-i elong to you
Любим изпълнител/група: Нямам
Девиз: ако животът ти поднесе лимон направи си лимонада
Вярвам в: възможностите си..
Разочаровам се от: простащината
Съжалявам за: това,че се доверявам на чувствата си,вместо на разума си..така винаги съжелявам за резултата
Ако искам: успявам
лел хорица като се замисял толкова големи простотии съм правила,че чак ме хваща срам и се запитвам от къде ми ги е мътила главата.Най-много изцепки имам сбратовчед ми,който е 4г. по-голям от мен.Спомням си колко много тормозехме по-малката му сестра.Опъвахме корда на прага на стаята и,.Изродско е това.веднъж дори заключих баба ми на тавана,за ад мога да с еизмъкна и да отида с цялата тайфа на "вития" (голямо езеро)в Котел.Жената стоя там 3 часа,докато ен се върнал дядо ми и ен чул крясъците.Още на другия ден бях експедирана в Бургас при мама и татко.По едно време се налагаше да оставам сама в нас за около час,докато се върне майка,но разбира се под влиянието на детският и плосък мозък...скачах през тересата..и обикалях града..(пак за Котел говоря)в търсене на майка ми...С домашните чехли,с 1 чадърче в най-големия дъжд...И си спомням веднъж..баща ми ме издири с Балканчето( ех на тоз мотор какви спомени имам...)и ме пита:"Ти какво правиш на вън сама в дъжда?!?" И забележете отговара ми:"Ами майка ме забрави на вън....и аз сега я търся"..Е това не е ли признак на дебилщина???.В друг един период от моя немалък житейски опит...режих,че е време да започна да се гримирам...и от там ми дошла музата да порисувам с червилото някъде...и къде къде...на международният паспорт на майка ми...Какви бяха последствията ли..ммм явно доста тежки..щом съм ги заличила от съзнанието си.ООо и да не забравя най-голямата ми простотия....Най-голямото наказание за мен като малка беше да ям...Затова и си измислих...как да се оправям с тоя проблем..Каквото ми дадяха за ядене го хвърлях зад дивана...(дори и супа съм изсипвала)А за идиотшините ми акто вече по-зрял човек...не искам и да споменавам,че са доста компрометиращи..и чак мен си ме е срам да ги споменавам.
Това ми беше идеята за "щуротии"не най-екстремно .
--------------------
forever trust in who you are and nothing else matter. StellaA.aha.bg
Група: Мис форум
Присъединил се на: 2-July 07
Потребител номер.: 20
Любим филм/сериал: "Гордост и предразсъдъци","Казанова"
Любима песен: T-pain - Church
Девиз: Обичай живота,за да те обича и той...
Настроение за деня: Прегърни ме
Като много малка избягах от къщи с една приятелка и се скрихме в една стара сграда,побъркахме родителите си,а майката на момичето беше бременна и с колело обикаляше да ни търси.Тогава за първи и последен път ме праха едно хубаво.
Друг път съм се къпала със съученички във фонтана в центъра на града...
--------------------
Glück ist Liebe, nichts anderes. Wer lieben kann ist glücklich.
Присъединил се на: 16-August 07
Потребител номер.: 359
Любима песен: Red Hot Chili Peppers - Californication
Вярвам в: само в себе си....
Разочаровам се от: от приятелите и от мн др неща
Съжалявам за: нищо
Присъединил се на: 2-July 08
Потребител номер.: 1.568
Разбрах за форума от: Реклама
Във форума съм, защото: Така ми харесва
Настроение за деня: Тъжно ми е
Преди месец и нещо с един познат пяхме по улиците 2 часа (Иван Ангелов)
Присъединил се на: 2-May 08
Потребител номер.: 1.165
Във форума съм, защото: Нека остане тайна
1.Скачане от 3ти етаж на строеж с тичане(засилка около 10м.) - е по чудо нищо неми стана !!!! 2.Подпалихме една кола с братчеда !!! 3.Падане от колело пред реис (ЧАВДАР) - как спря нз 4.Слизане от планината пиян с колело без спирачки и спукани гуми - Е тука бях вече в болницата !!! 5. Нова година (2008) се мерихме с ракети поради причината нямаше СНЯГ !!! 6.Да бия метална ограда до пускането на кръв заради момиче !!! -
Има и много други но немисе пише !!!
П.П. за тва да пееш по улицата права го всеки път когато съм пиян !!!
Форум за истинските приятели! Всички права запазени! Взаимствани са материали от други сайтове! Всеки носи сам отговорност за публикуван материал/статия. Разпространяването на статии и други материали е разрешено само след поставянето на хипервръзка към http://friend.ipbfree.com
Пиши на главен администратор stop_nasilie@mail.bg За реклама Как да пишем правилно във форума