Намери нови приятели, Форум приятели, форум запознанства, форум любов и секс, форум религия и мистика, форум анимета и манги, форум пиърсинг и татуировки, форум приятелство, форум яки тестове, форум тестове, Форум музика, форум БългарияФорум статии и отговориЗдраве и спорт
Група: Aдминистратори
Присъединил се на: 2-July 07
Потребител номер.: 1
Любим филм/сериал: "Градски легенди"
Девиз: "Живея, за да обичам себе си!"
Разбрах за форума от: Потребител
Във форума съм, защото: Търся приятели
Търсите ли приятели от форума: Да, разбира се
Настроение за деня: Разбиха ми сърцето
Мога да: обичам хората до болка
Вярвам в: Бог, понякога и в себе си
Разочаровам се от: злобните и завистливи хора
Съжалявам за: това че нямам приятели
Ако искам: мога да постигна много!
Status: Offline
Зеленият чай - натурална противогрипна ваксина
Ако предпочиташ черния пред зеления чай, не знаеш какво губиш! Зеленият чай е изсушен без ферментация и витамините (В,Е,С), както и дъбилните вещества в него се запазват напълно. Отварата от зелените листенца ще погълне всички токсини и вредни вещества от организма ти, ще прочисти жлъчката, черния дроб, бъбреците и храносмилателната система. А ако имаш проблем с излишните килограми или си прекалил/а с тежка храна, горещата напитка е точно за теб.
Ако редовно пиеш зелен чай през зимата, направо затваряш вратите на организма си към инфекциозните болести като грип, катари, ларингити, фарингити... Ако пък вече си пипнал/а настинка, нищо не ти пречи да пиеш по няколко чаши от вълшебната отвара - тя е истински балсам за дихателната система. Качествата на зеления чай не свършват дотук: не се двоуми да го консумираш, ако искаш да се сдобиеш с чиста и гладка кожа. Понеже чаят стимулира потоотделянето, той пречиства не само химически, но и биологично организма, като спомага за разширяването на порите. С няколко чаши на ден гарантираш и здравето на сърдечно-съдовата си система. Полифенолът, една от магическите съставки в зелените листенца, осигурява разлагането на натрупания кръвен холестерол и на мастите в черния дроб, понижава кръвното налягане (докато черният го повишава). Не на последно място зелената отвара спестява и посещението при зъболекар, тъй като предотвратява появата на кариес.
--------------------
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори и на утрешния ден!!
Докато Погледнеш Назад,Вече Всичко Е Отминало...Докато Направиш Първата Крачка,Вече Е Време За Последната...Докато Се Научиш Да Обичаш,Любовта Вече Си Е Отишла...[!]
Група: ВИП
Присъединил се на: 1-May 09
Потребител номер.: 2.437
Разбрах за форума от: Приятел ме помоли да се регистрирам
Във форума съм, защото: Така ми харесва
Търсите ли приятели от форума: Нека да остане тайна
Настроение за деня: Яко party
Status: Offline
и разбира се в това зелено чайче - елексир на живота се поставя и тънко резанче лимон! пие се топло ,на малки глътки и с много захар!!!
Прикачена картинка (Натисни thumbnail-а за уголемяване)
Форум за истинските приятели! Всички права запазени! Взаимствани са материали от други сайтове! Всеки носи сам отговорност за публикуван материал/статия. Разпространяването на статии и други материали е разрешено само след поставянето на хипервръзка към http://friend.ipbfree.com
Пиши на главен администратор stop_nasilie@mail.bg За реклама Как да пишем правилно във форума